Lancering kartel N-VA, Open VLD en Lumineus Lummen afgerond

Op 12 augustus 2012

Lijsttrekster Rita Moors (N-VA): “We hebben tot nu toe heel veel positieve reacties gekregen op onze samenwerking. Mensen waarderen het blijkbaar dat we er op een eerlijke manier voor uitkomen dat we willen samenwerken met 3 partijen. Toch merken we dat er ook nog Lummenaren zijn die nog niet afweten van ons kartel. Daarom dat we vandaag op de markt het kartel nog eens onder de aandacht willen brengen.”

Naast de voorstelling van het kartel, werd er ook aan de Lummenaren gevraagd of er zaken waren die ze graag in het verkiezingsprogramma zagen verschijnen. Kevin Vanstraelen (Lumineus Lummen): “Toch altijd leerrijk om de mensen hun gedacht te vragen, zo kregen we een interessante suggestie in verband met de openingsuren van het gemeentehuis. Ook het debacle van de fietspaden in Lummen kwam meermaals aan bod.”

Vanaf september zal de verkiezingsstrijd volop losbarsten. Jan De Wachter (Open VLD): “We komen met een positief verhaal! We hebben de ideeën die Lummen nodig heeft voor de komende jaren en generaties, en we hebben de mensen die ze kunnen verwezenlijken. We zijn er absoluut klaar voor.”

Mensen die graag suggesties of voorstellen willen doen naar het toekomstig beleid toe, kunnen deze altijd kwijt bij de menn van N-VA, Open VLD en Lumineus Lummen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is